779 нови случая на коронавирус, двама души са починали

В болница се лекуват 690 души, 45 от тях в интензивно отделение
14 окт 2022 07:14, Елка Василева
19
779 нови случая на коронавирус, двама души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 779, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 5471 теста което означава, че делът на положителните резултати е 14,23%.

Починали са двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 690 души с диагноза COVID-19, от които 45 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 84.

През последните 24 часа са поставени 2005 дози ваксина срещу COVID-19.

Общо 37 773 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от началото на пандемията.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Мая Топалова преди 1 година
Казват, че простотията ходи по хората, а не по гората!
16
1
 
4
 
! Отговори
От Берлин преди 1 година
Един американски аналитик на данни, показа неговите изследвания... Минимум над 20 милиона умрели бързо след ,,ваксинацията".... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1/3 от починалите нямат придружаващи заболявания, а сред хората на тяхната възраст без придружаващи заболявания са 1/4.
14
4
 
7
 
! Отговори
без име преди 1 година
до 8, да ковидо фейка си върви към забрава,по добре да си остана Човек отколкото ваксирано животно като ваксърите ще тичате всеки месец да ви бият инжекции като на *** какъвто сте всъщност ваксиниран *** без правото да се наричате Човек, а добитъка си има собственици и те са шваб, гейтс, рокфелер, роштилд..
13
4
 
5
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 1 година
Стига ве мошеници с тоя ваш вирус който ви е поразил мозъка, а не чакай за да го порази трябва да имаш мозък, а при вас явно липсва или го правите целенасочено да изкарате някой лев.
12
3
 
12
 
! Отговори
КОВИСЕКТА преди 1 година
До Стефан - "тестовете" -са абсолютно ***, резултатите могат да се нагласяват в лабораторията по крайно долен начин, грешните резултати могат да бъдат всякакъв процент, в зависимост от зададените параметри. Изобретателят на PCR реакцията беше изключително ясен по въпроса, че "това не е тест и не бива да се използва за диагностициране на инфекциозни заболявания". Трета година е вече, АЙДЕ ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ЗА НЕЩО БЕ! За нещичко поне!
11
3
 
8
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Ако се помисли логично почти всички в България са неваксинирани вече, защото това , че са им сложили ваксина преди година, година и половина означава, че ваксината отдавна е изгубила действието си. Изследванията показват, че след 3 тия месец действието на ваксината намалява и след 6 ти вече почти не пази. Затова са и бустерните дози на 4-5 месеца. Така че стига сте повтаряли мантрата колко неваксинирани са починали. Въпросът е колко хора могат да разсъждават логично
10
3
 
11
 
! Отговори
КОВИСЕКТА преди 1 година
До Стефан - Почти всички влизащи в болници, интензивни отделения и починали са на преклонна възраст, с множество тежки придружаващи заболявания. Пък вие продължавайте да слушите лъжите на рекламните агенти на мегафарма. Въпреки че по 500 начина се разкри, видя и доказа, че псевдоваксините са измама, безполезни, опасни и ненужни. Часките не просто не предпазват, а вредят. Плоскоглавието на ваксизависимите е зашеметяващо.
9
19
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
Пандемията продължава. Почти всички влизащи в болници, интензивни отделения и починали са неваксинирани. Продължавайте да слушате глупостите на Костя Копейкин и Мангъра против маските, тестовете и ваксините.
8
4
 
8
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 1 година
Абе какво стана, спрЕхме ли мерките? Извънредните епидемични мерки? За епидемията от 779 заразени, или горе-долу 1/100 000? Нали бяха до дванадесети? Голяма тишина по въпроса.
7
3
 
16
 
! Отговори
Бодежков преди 1 година
Колко души са "загубили битката с новия коронавирус", е невъзможно да се определи. Защото на болни от сериозни заболявания хора масово се приписваше и продължава да се приписва смърт ОТ к0вид, да се надписват умишлено брой умрели с единствена цел всяване на паника и подтикване към ненужна ваксинация. Просто е смехотворно да продължавате да крепите тази стъкмистика.
6
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковид-19 си върви, страхуващите се да се ваксинират си лaят ...
5
15
 
4
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Засега поредната вълна на неваксинираните от две седмици се задържа на приблизително едно ниво от около 700-750 нови случая средно на ден, като над 1/3 от новите случаи са в София.
4
5
 
14
 
! Отговори
,,,, преди 1 година
Кораба ковид 19 потъва и заедно с него ще потънат ваксърите завинаги..След време в историята никой няма, да си помни ваксърите потънали в забрава..
3
4
 
15
 
! Отговори
Покайте се, драскачи преди 1 година
Може ли по-накратко, ако може и БЕЗ ХИЧ. До гуша ни дойде от тази "статистика" всяка сутрин вече трета година. Айдe къш.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тромпетистът в момента пише срещу "рашките" и е зает. След малко ще се включи с продиктуваните му текстове срещу антиваксърите и ще зачатка минусите.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Закривай американската стъкмистика!